Turnausinfo

Tältä sivulta löydät tietoa turnauksen käytännönjärjestelyistä. Tietoa lisätään turnauksen lähestyessä ja järjestelyiden valmistuessa.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee Kartanon koululla (Kaskitie 10-12 04410 Järvenpää).

Puhelinnumero / WhatsApp:  040-191 1443

Sähköpostiosoite: simabasket@gmail.com 

Kanslian aukioloajat:

Perjantaina 5.5. klo 16.00-22

lauantaina 6.5. klo  7.00-22

Sunnuntaina 7.5. klo 7.00-16


Turnaukseen saapuminen

Joukkueet voivat mennä suoraan omalle pelipaikalle ja ilmoittautua siellä salivastaavalle. Salivastaava antaa pelipaikalla joukkueelle turnausrannekkeet, jotka toimivat turnauksen kisapasseina, mikäli niihin sisältyy ruokailut. D-passilaisille riittää, että vahvistaa saapumisen.  

Ennen turnauksen ensimmäistä ottelua tarkistathan, että Torneopalissa https://simabasket.torneopal.fi/taso/login.php joukkueen pelaajalistat ovat oikein ja pelaajaluettelo on vahvistettu. Vahvistamalla pelaajaluettelon, kuittaat joukkueen mukaan turnaukseen. Pelaajaluettelon vahvistaminen on mahdollista 1.5. alkaen.

Mikäli joukkueen kokoonpanossa tai kisapassien määrässä tulee muutoksia vahvistuksen jälkeen, ilmoita muutoksista sähköpostilla simabasket@gmail.com tai WhatsApp:lla Kisakanslian numeroon 040-191 1443. Mikäli joukkue on ostanut lisää kisapasseja, viestiin tulee liittää kuitti maksusta mukaan. Jos kyse on palautuksesta, laitathan mukaan tilinumeron, jonne palautuksen voi suorittaa. HUOM, perjantaina 3.5. lisätyt passit (turnausrannekkeet) tulee hakea suoraan kisakansliasta!
Kuljetukset / turnausbussi

Turnauksessa on mahdollista tilata joukkueelle kuljetusta tarpeen mukaan. Mikäli kuljetustarve on tiedossa jo ennen turnauksen alkua, voi asiasta laittaa viestiä sähköpostilla simabasket@gmail.com. Turnauksen aikana tulevista kuljetustarpeista voi tulla kertomaan paikan päälle Kisakansliaan tai olla yhteydessä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä numeroon 040-191 1443.


After games lauantaina

Lauantai-iltana vietetään rennot After gamesit Liikuntahallilla klo 19.30–21.30. Mukaan pääsee näyttämällä kisapassia tai kertomalla joukkueen nimen (D-passilaiset).

Ohjelmassa musiikkia, rentoa yhdessäoloa ja pientä heittokisailua. Jokainen joukkue voi ilmoittaa joukkueestaan yhden osallistujan kolmen pisteen heittokilpailuun, osallistujan nimi tulee ilmoittaa Kisakansliaan lauantaina klo 18 mennessä. Minikoreihin pelaavat joukkueet kisaavat kolmen pisteen heitot espanjalaisen laatikon mukaisesti.

Vapaaheittokisaan voi joukkueesta osallistua useampi pelaaja. After gameseissa myös buffa.


Löytötavarat

Turnaukseen unohtuneita tavaroita voi kysellä 31.5. saakka sähköpostilla osoitteesta simabasket@gmail.com. Tavarat toimitetaan omistajilleen postiennakolla tai muuten sovitulla tavalla.


Palkinnot

Sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein. Turnauksen Fair Play -joukkue palkitaan kiertopalkinnolla ja joukkuemaksulla ensi vuoden turnaukseen.

Supermikrojen sarjassa kaikki joukkueet saavat mitalit.

Turnauksessa ei organisaation toimesta jaeta kunniakirjoja, mutta voit tulostaa tästä itsellesi kunniakirjan.

Jäikö jokin asia epäselväksi?
simabasket@gmail.com 

Turnauksen järjestävän seuran nettisivut:
Beat Basket Järvenpää: www.beatbasket.fi