Tuomari-ilmoittautuminen

Tervetuloa tuomariksi Sima Basket -turnaukseen! 

Sima Basket on perinteinen junioriturnaus, jossa vietämme vauhdikkaan ja kivan viikonlopun korisparketilla. Turnauksen kriittinen palanen on luonnollisesti tuomarit, joita ilman turnaus ei onnistuisi. 


Ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos kaikille SimaBasket -turnaukseen ilmoittautuneille tuomareille!!!!!!


TUOMARIPALKKIO: 20 euroa/ottelu ( yksin vihellettäessä 25 euroa/ottelu)

Palkkiosta pidätetään tuomarin toimittaman verokortin mukainen veroprosentti. Ilman verokorttia pidätys on 60%. Verokortin voi toimittaa sähköpostitse: rahastonhoitaja@beatbasket.fi tai tuoda paikan päälle.


MATKAKORVAUKSET: Lähialueen tuomareille (matka alle 50km) korvaamme matkat julkisen liikenteen taksojen mukaan. Lähialueen ulkopuolelta tuleville (yli 50km matka) tuomareille korvataaan edestakainen matka kotipaikkakunnalta Järvenpäähän kertaalleen viikonlopun aikana. Korvaus maksetaanjoko kilometrikorvauksina tai kulukorvauksina tai kulukorvauksena julkisen liikenteen matkalippua vastaan (linja-auto/juna).

Turnauksen aikana ottelupaikkojen välillä tapahtuvista siirtymistä voidaan maksaa matkakorvauksina korkeintaan 15 euroa viikonlopun ajalata.


TUOMAREIDEN MAJOITUS: Lähtökohtaisesti turnausjärjestäjä ei tarjoa majoitusta turnauksen tuomareille. Kauempaa saapuvat ja turnauksessa suuren määrän otteluita useampana päivänä tuomitsevat tuomarit voivat kuitenkin tiedustella majoitusvaihtoehtoja sähköpostitse: outi.lilja@beatbasket.fi


RUOKAILU: Tuomarit ruokailevat ilmaiseksi turnausravintolassa. Myös turnauskoulujen buffeteista tarjotaan tuomareille pientä purtavaa ja juotavaa.


Tiedustelut:

simabasket@gmail.com

Puhelin: 040 825 2293