Tuomari-ilmoittautuminen

Tuomari-ilmoittautuminen vuoden 2024 turnaukseen on päättynyt.

Sima Basket on perinteinen junioriturnaus, jossa vietämme vauhdikkaan ja kivan viikonlopun korisparketilla. Turnauksen kriittinen palanen on luonnollisesti tuomarit, joita ilman turnaus ei onnistuisi. 


Infoa tuomareille:

TUOMARIPALKKIO

Tuomaripalkkio on 20 € / peli.

Palkkiosta pidätetään tuomarin toimittaman verokortin mukainen veroprosentti. Ilman verokorttia pidätys on 60 %. Verokortin voi toimittaa sähköpostitse: rahastonhoitaja@beatbasket.fi tai tuoda paikan päälle.

MATKAKORVAUKSET 

Lähialueen tuomareille (matka alle 50 km) emme korvaa matkakuluja. Lähialueen ulkopuolelta tuleville (yli 50km matka) tuomareille korvataan edestakainen matka kotipaikkakunnalta Järvenpäähän kertaalleen viikonlopun aikana. Korvaus maksetaan joko kilometrikorvauksina tai kulukorvauksina tai kulukorvauksena julkisen liikenteen matkalippua vastaan (linja-auto/juna).

Turnauksen aikana ottelupaikkojen välillä tapahtuvista siirtymistä voidaan maksaa matkakorvauksina korkeintaan 15 euroa viikonlopun ajalata.

TUOMAREIDEN MAJOITUS

Lähtökohtaisesti turnausjärjestäjä ei tarjoa majoitusta turnauksen tuomareille. Kauempaa saapuvat ja turnauksessa suuren määrän otteluita useampana päivänä tuomitsevat tuomarit voivat kuitenkin tiedustella majoitusvaihtoehtoja sähköpostitse: plasmis87[at]gmail.com

RUOKAILUT

Tuomarit ruokailevat ilmaiseksi turnausravintolassa. Myös turnauskoulujen buffeteista tarjotaan tuomareille pientä purtavaa ja juotavaa.

Tiedustelut:

plasmis87[at]gmail.com

Puhelin: 040 825 2293